Zaterdag 8 februari werd de tweede voorronde van de Regionale Minioren Club Meet gehouden, dit keer in Hoogeveen. Het thema van deze wedstrijd was “Diep in de zee”.  Voor KSN waren er 10 zwemmers naar Hoogeveen gekomen: Filip, Daan W, Gerjan, Lotte, Marleen, Esther, Mathijs, Julia, Daan M en Aline.

De wedstrijd begon met een opmars, waarbij alle ploegen een rondje rond het bad mochten lopen en konden laten zien hoe mooi ze verkleed waren. Onze minioren waren verkleed als prachtige, snelle KSN Kwallen en werden beschermd door onze trainer, Roelof.  De kwallen leverden ons een tweede plaats op, in de verkleedwedstrijd.

Na de opmars was het tijd voor het inzwemmen en natuurlijk de wedstrijd. Er werd begonnen met de 4 x 50 meter wisselslag voor minioren 4 en later. Aline, Mathijs, Daan M en Julia zwommen samen 7 seconden van hun inschrijftijd af, wat goed was voor een tweede plaats.  De minioren 6 en later zwommen de estafette 4 x 50 meter rugslag. Deze werd gezwommen door Daan W, Marleen, Gerjan en Lotte. Ook zij werden op deze afstand tweede. Ook op de individuele afstanden werd goed gezwommen, er sneuvelden weer veel PR’s. De tweede plek stond wel centraal deze dag, want ook in het eindklassement werden onze minioren tweede. De gewonnen beker mag natuurlijk met iedereen een week mee naar huis.