Bij deze willen wij jullie aanmoedigen om in de periode van maandag 6 februari t/m zaterdag 1 april 2017 Jeugd Sponsor Munten te sparen door boodschappen te doen bij Poiesz!

Let op: deze actie is afgelopen! Bekijk hier de einduitslag!

Bij de kassa worden de Jeugd Sponsor Munten gratis verstrekt. Voor elke 10 euro één munt en extra munten bij speciale aanbiedingen. Koop je de speciale bakkerijaanbieding van die week dan krijg je maar liefst​ ​15 munten (Dit geldt voor de hele week).

Door de munten in de koker te stoppen van Z&PC de Spatters help je al mee. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van de Z&PC de Spatters Beilen, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. De koker voor de Jeugd Sponsor Munten van Z&PC de Spatters is te vinden bij de Poiesz supermarkt in Beilen. De tussenstand wordt per Poieszsupermarkt bijgehouden op www.poiesz-supermarkten.nl/jsa. Als je op deze link klikt kan je zelf zien hoe de Z&PC de Spatters er voor staat. Daarnaast kunnen we als club extra sponsorpunten verdienen door op Z&PC de Spatters te stemmen op de facebookpagina www.facebook.com/poieszsupermarkten. De 50 verenigingen met de meeste stemmen krijgen 500 extra sponsormunten. Iedereen die stemt maakt bovendien kans op Poiesz waardebonnen!

Stem online en win!

Win 1 van de 5 Poiesz waardebonnen t.w.v. €100,-

Je kunt ons ook digitaal helpen door te stemmen op onze club! Dat kan je doen op https://www.poiesz-supermarkten.nl/jsa-stemactie. Met uw stem maakt u elke week kans op het winnen van 1 van de 5 Poiesz waardebonnen t.w.v. €100,-. De 50 clubs met de meeste stemmen ontvangen 500 Jeugd Sponsor Munten!

Actiedag

Zaterdag 11 maart is onze actiedag, dan gaat de Z&PC de Spatters in de Poiesz de speciale bakkerijaanbieding ‘verkopen’. Voor Z&PC de Spatters zijn dat heerlijke appelflappen. Op een originele manier moeten wij er dan voor zorgen dat de klant een doosje heerlijke appelflappen meeneemt in zijn karretje. Dit zullen wij doen door middel van een speciale stand in de winkel.

Tevens zullen we de winkel prachtig aankleden met materialen van Z&PC de Spatters. En proberen om extra nieuwe leden te werven voor onze vereniging. Wij nodigen u dan ook allemaal uit om hier massaal gebruik van te maken!