Vandaag waren er 10 spatters aanwezig bij de limietwedstrijd in Amersfoort. Er werd door de Spatters in totaal 29 keer gestart.

Deze limietwedstrijd werd georganiseerd zodat zwemmers limieten konden halen. Voor de Regio Kampioenschappen, NJJK (Nederlands Jeugd en Junioren Kampioenschappen) en/of het ONK/SwimCup (Open Nederlands Kampioenschappen). Door Derk Jan Speelman werd bijvoorbeeld zo’n limiet gezwommen. Dit deed hij op de 50m schoolslag in een tijd van 32.14, twee honderdste onder het limiet.

Naast het behalen van limieten was er natuurlijk ook gelegenheid om je persoonlijke records proberen te verbeteren. Maar naast het prestatiegerichte zwemmen was het natuurlijk wederom een wedstrijd met gezelligheid!

Clubrecords

Door Derk Jan van Duyn werd in de leeftijdscategorie van 15 jaar een clubrecord gezwommen op de 200m schoolslag! Hij had in Drachten al het clubrecord verbroken met enkele seconden. En dit was slechts twee weken geleden. Vandaag verbrak hij zijn eigen clubrecord dus opnieuw, met maar liefst vijf seconden!

Ook werd er door Derk Jan Speelman clubrecords gezwommen bij de senioren. Op de 100m schoolslag met een tijd van 1:13.49. Op de 50m vrije slag met een tijd van 25.49. En op de 50m schoolslag 32.14.