Beste Spatters,

GOED NIEUWS…. Nog even maandag definitief afwachten maar het ziet er gelukkig naar uit dat we vanaf komende woensdag weer mogen zwemmen in de binnenbaden.

De tijden kunnen gedurende de coronatijd aangepast zijn. Aanstaande maandagavond zijn de nieuwe schema’s gereed en dan horen jullie via je trainer hoe laat je verwacht wordt.
Natuurlijk zijn diverse Corona-maatregelen nog steeds van kracht; afstand, mondkapjes tot aan het bassin, maximaal 2 mensen per baan (voorlopig) vanaf 18 jaar:
Douches blijven buiten gebruik. Het zwemmen voor 18+ is binnen aan meer regels gebonden dan buiten, Binnen mag er in groepjes van 2 gezwommen worden; buiten in groepjes van 4. De KNZB moet hier nog verder duidelijkheid over geven, vooralsnog betekent het 2 max in 1 baan.

Van de leden van de clubs verwachten we dat deze weer op het aanvangstijdstip van de training door de kantine naar binnen gaan en de tassen met kleding op de bankjes rondom het diepe bad leggen. Mocht het iemand niet lukken om de badkleding van tevoren onder de normale kleding aan te doen, dan kan hij of zij bij uitzondering gebruik maken van de kleedhokjes. Wel kleding meenemen naar de zwemzaal. Na de training kan er gebruik gemaakt worden van de kleedkamers en kleedhokjes.

Er is een maximum van 30 personen ……per ruimte en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Er wordt individueel of met maximaal 2 personen en een trainer op 1,5 meter afstand gesport. Grotere groepslessen zijn niet toegestaan, tenzij het gaat om kinderen en jongeren tot en met 17 jaar.
Wedstrijden en publiek zijn ook niet toegestaan.

Reserveren en een gezondheidscheck zijn verplicht. Binnen moet iemand een mondkapje dragen, maar deze mag af tijdens het sporten.

En nu maar hopen dat we ECHT open kunnen…….

PS: in de maand mei hebben we nog 5 euro contributie. We bespreken maandag als Dagelijks Bestuur wat we met de contributie doen in juni en snel daarna wat de nieuwe structuur wordt van de contributie vanaf 1 juli (zoals in de ALV besproken)

Sportieve groet en hopelijk tot in het zwembad….

Jan Haitsma
voorzitter