Zaterdag 4 september is het zwemseizoen van de KSN weer helemaal begonnen. Na een lange vakantieperiode en alle corona perikelen was het eindelijk weer mogelijk om de clubkampioenschappen te organiseren, in het prachtige bad van Emmen.

De zwemmers van De Spatters en De Kikker hadden er duidelijk weer heel veel zin in. Lekker weer een wedstrijd zwemmen en kijken hoe je ervoor staat, dat was het doel. De rust heeft de meest zwemmers goed gedaan, er werden geweldige tijden gezwommen met veel nieuwe PR’s. Ook de recreanten die voor het eerst mee zwommen deden het super en waren erg enthousiast. Dat belooft nog wat!

De middag werd afgesloten met een Fun-estafette, waarin duidelijk te merken was dat jong en oud samen een club vormen. Iedereen ging naar huis met een prachtige gouden herinneringsmedaille. Een gezellige, sportieve en succesvolle middag die mede mogelijk werd gemaakt door de positieve en enthousiaste inzet van de trainers, officials, ouders en andere vrijwilligers. Deel 2 van de clubkampioenschappen staat gepland voor 9 januari 2022.