Afgelopen zondag was de DTM autorace op de TT baan in Assen negen vrijwilligers rijker. Negen leden van de Spatters waren voor één dag parkeerregelaar op P2 van de TT baan en hebben daarbij de clubkas flink gespekt.

De wekker ging wel erg vroeg en om 6:30 zaten we met z’n allen in de auto’s. Na een kop koffie achter het circuit zijn we richting onze parkeerplaats gereden. Hier stond ‘’Fokko’’, chef parkeren, al op ons te wachten en legde ons uit wat de bedoeling was van de dag. De ochtend zou het drukste worden en in het begin van de middag zou het wat rustiger zijn. Rond 7:30 kwamen de eerste auto’s op de parkeerplaats en kon het werk beginnen. Het parkeren van de auto’s is best leuk want iedereen komt vrolijk richting de TT baan voor een leuke dag en je maakt voldoende leuke praatjes. Na de drukke ochtend was het tijd voor wat pauze. Er werd in ploegen gewerkt zodat er altijd nog mensen beschikbaar waren voor de bezoeker. Er wordt door de organisatie gezorgd voor een lunchpakket en vermaak. Want, als vrijwilliger mag je stiekem wel eens de baan op om te kijken! Verschillende races werden verreden zoals de Boss GP waar oude F1 auto’s racen en natuurlijk de DTM klasse. Na het bekijks op de baan was er in de middag ook nog wat tijd om op het paddock rond te lopen om de auto’s eens van wat dichterbij te bekijken. Het weer zat mee al was de wind wat frisjes. Toch zijn een aantal van de vrijwilligers lekker verbrand op het gezicht. Het mooiste is dat er op deze manier ontzettend veel geld in de clubkas terecht komt. Door de inzet van deze negen vrijwilligers is er op 1 dag 720 euro! binnengehaald. En dat voor 1 dagje auto’s parkeren en ook nog eens gratis op de baan. Het was een fantastisch leuke dag!

Bovenste rij v.l.n.r.: René, Anne, Jan, Patrick & Corné. Onderste rij v.l.n.r.: Roelien & Koen. Op de foto missen Gerko & Arjan.