Beste leden van Z&PC de Spatters,

In het ruim 80 jarig bestaan van de Spatters is de traditie ontstaan om jaarlijks op de Algemene Ledenvergadering een aanmoedigings- en een waarderingsbeker uit te reiken. De aanmoediging is vooral bedoeld om personen  die zich onderscheiden en zich inzetten een hart onder de riem te steken. En aan te moedigen door te gaan met de dingen die ze doen. Zo hebben we zwemmers die ziek zijn geweest, maar toch komen. Zwemmers die op weg zijn naar heel goede prestaties aangemoedigd.

De waarderingsbeker is bedoeld om leden te waarderen die al jaren veel voor de vereniging betekenen.

Zoals bekend is binnenkort ( 10 april) de Algemene Ledenvergadering. Graag nodig ik jullie van harte uit voordrachten te doen voor personen die naar jullie idee de aanmoediging of waardering dienen te krijgen in de vorm van een beker.

Je kunt je voordracht mailen aan janhaitsma@hotmail.com. Graag met de reden van de voordracht. Je kunt me hierover mailen tot 5 april, zodat we in de bestuursvergadering voor de Algemene Ledenvergadering de keuze kunnen maken. Ik hoop een grote hoeveelheid mails met voordrachten te ontvangen. Hartelijk dank daarvoor en graag tot de Algemene Ledenvergadering!

Hartelijke groet,
Jan Haitsma
voorzitter