Zondagmiddag 21 januari stond de wedstrijd tegen de heren van Neptunia ‘24 op het programma.
De heren begonnen voortvarend. Binnen de eerste minuut van de wedstrijd opende Thom Wiersma de score voor Midden-Drenthe!

Na het eerste doelpunt begon de wedstrijd moeizaam te verlopen. Neptunia ’24 liet de eerste periode eindigen in 1-2. Arend Ketelaar wist in de tweede periode de stand gelijk te trekken en zo wist Midden-Drenthe hun boost weer te vinden. Helaas wist Neptunia ’24 nog meerdere malen het doel van Midden-Drenthe te bereiken. De tweede periode eindigde in het voordeel van Neptunia ’24, 2-5.

In de derde periode moest er even wat gas bij Arend Ketelaar en Sanne van Weers wisten de stand naar 4-5 te trekken. Met een knappe assist op Otto Meijer wist Midden-Drenthe de stand gelijk te trekken naar 5-5. Met nog 1 minuut op werden er nog een aantal wissels gemaakt om het uiterste uit de wedstrijd te halen. Otto Meijer wist Midden-Drenthe – helaas voor korte tijd – op voorsprong te helpen. Neptunia ’24 antwoorde helaas snel met de gelijkmaker. 0,5 seconden was alles wat ze nog nodig hadden om te winnen. Arend Ketelaar deed nog een poging om de 7-6 te scoren, maar deze was helaas net buiten te tijd. Heren 3 speelt gelijk tegen Neptunia ’24, 6-6.