Op zondag 7 januari werd het eerste Midden-Drenthe Oliebollentoernooi georganiseerd in zwembad de Peppel. Om 13:00 uur druppelden de eerste deelnemers binnen om de strijd aan te gaan in het water. Aan het toernooi waren een aantal nieuwe spelregels gekoppeld of werd er een enkele regel weggelaten.Met je hoofd scoren leverde 2 punten op, onder de 10 jaar met twee handen spelen en de term U20 was deze dag niet van toepassing. Dus van een man meer of minder was deze dag geen sprake, wat voor velen een voordeel was deze dag.

Met meer dan 60 enthousiaste deelnemers was het een zeer geslaagde middag, van 13:30 uur tot 17:00 uur heeft iedereen gestreden voor die felbegeerde eerste plaats. Deelnemers bestonden uit (oud)leden, familie, vrienden en kennissen. Deze middag hebben wij weer nieuwe talenten voorbij zien komen! Zowel de organisatie als spelers kijken terug op een zeer geslaagde middag met veel water(polo)plezier en hopen op een vervolg in 2019!

Jumbo Mulder en HEMA Beilen

Graag zetten wij Jumbo Mulder Beilen en HEMA Beilen nog even in het zonnetje. Jumbo Mulder Beilen heeft ervoor gezorgd dat spelers werden voorzien van oliebollen & kniepertjes. HEMA Beilen heeft twee taarten beschikbaar gesteld voor de winnaars van het toernooi!

De winnaars van het Oliebollentoernooi 2018 waren de Engelen!