Dit jaar gaat er vanuit de mastersafdeling van De Spatters weer een grote delegatie naar Eindhoven. Dit alles om deel te nemen aan de Open Nederlands Masters Kampioenschappen 2017 op de lange baan. In het prachtige Pieter van den Hoogenband Zwemstadion komen zo’n 1000 masterszwemmers uit 14 landen aan de start. Dit kampioenschap zal wel maar liefst 4 dagen duren.

De masters van De Spatters zijn ook deze keer weer goed vertegenwoordigd. We zijn daar met 11 zwemmers samen goed voor 37 individuele starts en 6 estafetteteams. Er zit ook een hele speciale estafetteploeg bij deze keer. De familie Speelman (zie foto) komt met het hele gezin met een estafetteteam aan de start op de 4 x 100 meter wisselslag. De masters hebben deze keer ook versterking gekregen van 4 selectiezwemmers. Dit zijn: Caroline Damen, Linda Boxma, Anne Speelman en Derk Jan Speelman. De masterszwemmers zijn: Alma Knegt, Roelien Speelman, Jan Haitsma, Gerwin Vonk, Roeleof Broekman, Chris Kouwenhoven en Rene Speelman. Dit alles onder leiding van trainster Albertje van Veen.

De verwachtingen zijn hooggespannen dit jaar, de kans is groot dat er een flink aantal medailles meegenomen gaan worden naar Beilen.

Alle informatie over het ONMK is hier te vinden: https://mastersprint.nl/onmk-2017/
En volg de masters op Facebook: https://www.facebook.com/mastersdespatters/