Bij deze willen wij jullie aanmoedigen om in de periode van maandag 12 februari t/m zaterdag 8 april 2018 Jeugd Sponsor Munten te sparen door boodschappen te doen bij Poiesz!

Let op: deze actie is afgelopen! Bekijk hier de einduitslag!

Net zoals vorig jaar worden de Jeugd Sponsor Munten bij de kassa gratis verstrekt. Voor elke €10 aan boodschappen (exclusief statiegeld) 1 Jeugd Sponsor Munt. En extra munten bij speciale weekaanbiedingen! Koop je de speciale aanbieding van die week, dan krijg je maar liefst​ ​15 munten.

Door de munten in de koker te stoppen van Zwem- en Poloclub De Spatters (in Beilen) en Zwem- en Poloclub Najade Smilde (in Smilde) help je al mee. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt, hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten wordt uitgekeerd. Daarnaast kunnen we als club extra sponsorpunten verdienen door op Z&PC de Spatters te stemmen op deze pagina: https://www.poiesz-supermarkten.nl/toolkit/jsa-stemactie. De 50 verenigingen met de meeste stemmen krijgen 500 extra sponsormunten! Iedereen die stemt maakt bovendien kans op Poiesz waardebonnen!

Stem online en win!

Win 1 van de 5 Poiesz waardebonnen t.w.v. €100,-

Je kunt ons ook digitaal helpen door te stemmen op onze club! Dat kan je doen op https://www.poiesz-supermarkten.nl/toolkit/jsa-stemactie. Met uw stem maakt u elke week kans op het winnen van 1 van de 5 Poiesz waardebonnen t.w.v. €100,-. De 50 clubs met de meeste stemmen ontvangen 500 Jeugd Sponsor Munten!

Tussenstand

Bekijk hier de tussenstand!